monitor off-piste schi, intructor off-piste schi

 

Monitor off-piste

Un serviciu NOU in Romania, monitor off-piste este acea persoana care va poate invata sau perfectiona felul in care schiati in afara partiilor,  in siguranta maxima!

Pentru schiorii de nivel avansat, partiile pot deveni nesatisfacatoare,urmatorul pas fiind schiul in libertate.pe vai de abrupt, paduri sau pasuni alpine abrupte.Diferenta de tehnica intre schiul on piste si cel off piste este uriasa fiind puternic influentata de tipurile de zapada intalnite.Va putem ajuta sa deveniti un schior complet, care poate schia pe orice tip de zapada indiferent de inclinatia pantei. Pentru a schia off-piste aveti nevoie de cunostinte de nivologie, salvare din avalansa, si echipament specific de salvare.

Va stam la dispozitie cu toata logistica noastra, dar mai ales cu informatiile si cunoasterea dobandita in multi ani de experienta, daruire si pasiune.

monitor schi, instructor schi, monitor off-piste schi, intructor off-piste schi

Ce spun clientii nostri?

John - Sales man

I visited Romania last year and I haven't got the intention to go high in the mountain! after seeing some photos I contacted this great team of 2 girls and one guy! I realy enjoyd the experience and never thought mountain can be fun !

John - Sales man

Miercea -

Le cunosc pe cele doua fete din copilarie si stiu cata munca si pasiune au daruit acestui sport! M-as lasa pe mana lor oricand cand vine vorba de ski.

Miercea -

Simona  - Doctor

A-ti petrece weekend-ul pe munte cu Daniel , e o experienta unica. M-am simtit in siguranta la fiecare pas si am avut parte si de aventura , combinatie unica in ziua de azi! Va multumesc!

Simona - Doctor

Scoli de schi partenere : 

Mountain Adventure Predeal http://www.mountain-adventure.ro/ro/

Champs ski Academy Predeal https://www.facebook.com/champsskiacademypredeal/?fref=ts

scoala de schi, scoala de schi predeal

Tabere copii

http://www.mountain-adventure.ro/ro/

tabere copii, tabere schi, tabere copii predeal
mailo handmade, caciuli mailo handmade, caciuli handmade

Cazare in Predeal 

http://pasulclabucetului.ro/

cazare predeal

Centru formare monitor schi

centru de formare monotor schi, formare monitopr schi la predeal