despre monitor de schi off-piste, despre monitor schi de tura, intructor schi de tura, instructor sc

 

Cine suntem?

Bianca Narea Albulet

Campioana nationala de mai mult de 20 de ori de-a lungul carierei, multipla Campioana Balcanica, castigatoare a mai multor concursuri FIS si castigatoare a Cupei Natiunilor mici in 2005 ,  a reprezentat Romania la Campionatele Mondiale din 2005, 2007 si 2009 , Campionatele Mondiale Universitare din 2004 si 2006, Campionatele Mondiale de Juniori din 2004 si 2005 si Campionatul Mondial Militar din 2005, toate acestea culminand cu participarea la Jocurile Olimpice de la Torino 2006 in proba de GS la doar 19 ani.

Avand o experienta unica pentru tara noastra in schiul alpin de performanta , Bianca a lucrat cu antrenori din Romania dar si cu antrenori din Italia si Austria de-a lungul celor 15 ani de cariera internationala . 
Incepand cu anul 2015 , Bianca a obtinut diploma de EUROTEST si EUROSECURITATE , module facute cu doi lectori de la ENSA-Franta.

Pasionata de noile proiecte de schi de tura si ski off-piste, Bianca a devenit in 2016 ghid montan atestat AGMR.

Sandra Narea

  Sportiva de performanta si campioana en titre atat in proba de slalom urias cat si in proba de slalom special a Romaniei. In toti anii de cariera sportiva a cumulat multiple titluri de campiona nationala, titluri de vice-campioana Balcanica, concursuri castigate atat pe plan national cat si pe plan international. Participanta, reprezentand Romania, la Camponatele Mondiale de Juniori in 2004, 2006,2007, Campionatele Mondiale de seniori 2009 si 20011,Campionatele Mondiale Militare 2005,2006, Jocurile Olimpice Militare 2013.

 Alaturi de Bianca in echipa a lucrat cu cei mai buni specialisti din tara cat si cu specialisti din Italia si Austria.

In anul 2014 a participat la calibrarea deschizatorilor pentru EUROTEST unde a reusit o performanta buna, devenind si ea  un deschizator pentru concursurile de EUROTEST si a primit diploma de EUROTEST.

Impreuna cu Dani si Bianca a participat la cursul de formare EUROSECURITATE 2015 si a absolvit diploma.

Deasemenea din dorinta de a se perfectiona a devenit ghid montan atestat AGMR.

 

Daniel Ignatescu

 Fost sportiv de performanta in probele de fond, avand rezultate foarte bune in perioada junioratului, titluri de campion national si concursuri castigate, Daniel devine antrenor in 2001 la CSS Predeal si antreneaza o echipa de copii cu care reuseste desemeni rezultate bune.

 Monitor de schi cu experinta foarte multa, din anul 1998, atestat ISIA cat si FRSB categoria I. In 2015 a obtinut diploma de EUROTEST si EUROSECURITATE.

Coordonator scoala de schi Mountain Adventure si organizator din 1999 de tabere pentru copii si ateliere outdoor.

Din anul 2016 devine ghid montan atestat AGMR

 

 

monitor schi, instructor schi, monitor off-piste schi, intructor off-piste schi

Ce spun clientii nostri?

Miercea -

Le cunosc pe cele doua fete din copilarie si stiu cata munca si pasiune au daruit acestui sport! M-as lasa pe mana lor oricand cand vine vorba de ski.

Miercea -

John - Sales man

I visited Romania last year and I haven't got the intention to go high in the mountain! after seeing some photos I contacted this great team of 2 girls and one guy! I realy enjoyd the experience and never thought mountain can be fun !

John - Sales man

Patricia - Monitor schi

M-am antrenat cu aceasta echipa in 2015 pentru Eurotest ! Am fost impresionata de cat de multe lucruri poti invata daca lucrezi cu oameni pregatiti!

Patricia - Monitor schi

Scoli de schi partenere : 

Mountain Adventure Predeal http://www.mountain-adventure.ro/ro/

Champs ski Academy Predeal https://www.facebook.com/champsskiacademypredeal/?fref=ts

scoala de schi, scoala de schi predeal

Tabere copii

http://www.mountain-adventure.ro/ro/

tabere copii, tabere schi, tabere copii predeal
mailo handmade, caciuli mailo handmade, caciuli handmade

Cazare in Predeal 

http://pasulclabucetului.ro/

cazare predeal

Centru formare monitor schi

centru de formare monotor schi, formare monitopr schi la predeal